Ada apa dengan blog???



Assalammualaikum..salam pembuka bicara petang ini...ada apa ea dengan blog?? apa ada dengan blog??? konfius tak ini...hehehehe...ana rasa antum bukan lah pelik tahap gaban pun lagipun antum semua memang dah biasa dengan dunia blog, tentulah kacang je nak jawab pertayaan ana itu kan???

Sebelum ana start dengan dunia blog ini, ana banyak menghabiskan masa dengan membaca blog orang lain, sebab bagi ana dengan membaca blog ini hati tenanglah cikit...hehehe..Betul ke??? terpulang pada individu masing-masing.. blog nie jugak sebenarnya dapat mengeratkan hubungan manusia dengan manusia yang mana kita secara tak langsung dapat mengenali penulis apabila membaca blog individu..tak gitu???

Selain itu pun kita dapat mengasah bakat dalam penulisan walaupun tak adalah hebat mana,janji dapat tulis..hehe
lagipun tak adalah kita buang masa dengan mengumpat ke? melepak ke? mengurat awek lalu ke kan? bila adanya blog ini, bahkan dapat buat duit, walaupun tak adalah gempak mana ana dapat jika di bandingkan mereka yang lebih senior.hehehe

Pape pun sebenarnya banyak lagi tentang blog nie,tapi tak dapatlah ana tulis sekarang sebab ana tak suka tulis panjang-panjang sebab ana sendiri tak suka baca entri panjang-panjang..hehehe..pape pun All the best to all blogger...chow cincau

Labels: