Dulu Bolly sekarang????



Assalammualaikum..maaf ana pinta kerana semalam ana tak dapat nak update blog ini kerana masuk dalam hutan...huhuhu..hrm kenapa ana nak tulis tentang entri ini ea???hehehe..tapi rasanya anda semua tentu faham apa yang ana nak cakapkan di sini kan???

Dulu bolly sekarang apa ea???dapat jawab tak???hehehe..sekarang K-pop lah...sekarang ini senang cerita muzik K-pop nie begitu popular di saentero dunia terutama Malaysia...Betul tak??? senang cerita semua stesen radio di Malaysia sama ada stesen english ke cina ke melayu ke...semua berebut-rebut nak putarkan lagu korea..hehehe...tapi nak cakap thankz lah kat diaorang sebab ana dapatlah dengar lagu korea favourite ana di radio...hahaha

so, ana dapat rasakan konsert digi yang menampilkan artis pujaan wanita B2St or beast, 4minute dan G.na daripada cube entertainment pasti akan mengegar dengan kehadiran beribu-ribu fans...pape pun nasihat ana janganlah terlalu taksub dengan dieorang dan janganlah mengabaikan maruah diri dan agama kepada mereka yang nak pergi konsert tu ea??? salam chow cincau...

Labels: