KERETA MASA DEPAn kE???

Assalammualaikum everyone...hrm kereta masa depan agaknya macam manalah rupanya kan,adakah boleh terbang,boleh jadi seperti kapal selam atau pape je yang gempak.hehehe.. bak kata dalam satu iklan dunia dah moden pemikiran pun modenlah,betrul ke???hahaha...kita pikirlah sama-sama ea???

hrm nie adalah sedikit pasal kereta masa depan yang ana amik kat pak cik google ana.hahaha..tengok jangan tak tengok ea???hahaha

gempakkan kereta nie,ana sendiri pun tak terbayangkan bentuk seperti nie...hebatnya kuasa Allah mencipta insan yang mampu buat prototype kereta nie...

yang nie macam bentuk kapal terbang ufo je..padahal UFO tak wujud pun.hehehe

comelkan kereta nie...macam tikus pun ada.hahaha


pape pun kereta macam nie pilihan ana sebab nie seperti kereta rekaan hot wheel je kan...hahaha

dan yang last sekali.....

ops tersilap lah pulak nie...nie basikal bukan kereta.hehehehe

Labels: