Muda lagi tapi dah Senior.....


Assalammualaikum semua...salam perjuangan..hari ini apa je ea aktiviti korang???hehehe..tapi tentu ada yang tetap setia mengupdate blog kesayangan masing-masingkan???betul tak???
Hurm cakap pasal dunia blog ini...sedar tak anda ada blogger yang dah lama aktif dengan dunia ini tapi
rupa-rupanya usia diaorang masih muda daripada kita dan dah boleh di gelar sebagai senior dalam dunia blog..

Tak di sangka-sangkakan kebanyakan blogger kita masih lagi bersekolah dan ada yang baru berusia 14 tahun (setakat yang ana server lah) mempunyai kepakaran didalam penulisan entri mereka begitu juga kematangan
mereka di dalam berblogwalking ini...Kadang-kadang terasa tercabar jugak lah sebab ana yang dah 20 tahun ini pun masih merangkak dalamdunia blog ini..huhuhu

adakah anda rasa jika kita minta tunjuk ajar kepada blogger muda ini bagus tak??? ke ada yang rasa usia diaorang lebih tinggi daripada blogger muda ini merasakan agak memalkan jika minta tunjuk ajar daripada blogger muda ini....so, apa yang korang rasa???blogger muda ini patut digelar "senior" ke tak???hehehe

Labels: