ahlan wasalan


klik di sini jugak

Monday, January 31, 2011

Penanda Buku Kreatif...

Assalammualaikum semua...ana pasti you all semua suka membaca betul tak??? kalau tak takkanlah you all suka berblogwalking dan juga suka mengupdate blog kan??? tapi you all selalu habis ke baca novel tu??? tentu akan sambung juga kan bila ada masa jadi tentulah you all perlukan penanda buku, right????

Jadi kat bawah nie ana nak tunjukkanlah beberapa jenis penanda buku yang agak kreatif untuk di jadikan sebagai penanda buku you all..hehehe...


Penanda buku meminta tolong....


Yang nie bagi mereka yang nak jimat kos...hehehe


Unik kan??? kanak-lanak pasti mengemarinya....


Nampak macam darah kan???hehehe..


3 comments:

  1. Salam....nak tye...mana nak dapat penanda buku semua ni? Ada jual ke? Nak beli la

    ReplyDelete
  2. jom singgah cini .. kreatifcomei.blogspot.com

    ReplyDelete

Popular Posts

My Blog List

  • Penyibukkah kita ?? - Dulu kan , aku cukup tensen bila ada eksiden di jalan raya ! Memasing la nak cuci mata tengok apa yang berlaku .. Nak lagi best , siap ada yang amik n...
    1 hour ago
  • Adakah isterimu telah gemuk? - Adakah isterimu telah gemuk? Seorang lelaki bertanya kepada Sheikh :"Wahai sheikh, aku telah lama berkahwin dan mempunyai anak-anak, tapi semenjak beberapa...
    1 month ago

JOM KITA BERCHATING...


ranking Malaysia

jangan segan-segan datang lagi....

jangan segan-segan datang lagi....