Apa salah Aku kat Ko????

Tension….tension…tension ana di buatnya…ada nanpak macam ana marah tak??? Ana bukan apa lah tiba-tiba je tanpa ribut,tanpa taufan ana marah-marahkan?? Ana bukan nak marah sapa-sapa pun petang nie tapi just geram ngan seorang hamba Allah nie je???

You all rasa nama inspirasiku nie pelik sangat ke??? You all rasa ana tak sesuai ke guna nama INSPIRASIKU nie??? Nak tahu tak sebab apa ana Tanya nie…sebab ada seorang dak poyo nie, dia mempertikaikan ana guna nama INSPIRASIKu…dia cakap ntah apa-apa nama tak ada nama lain ke selain inspirasi kau tu??? 

Dia cakap cuba guna macam aku punya nama RHS (bukan nama sebenar) barulah ada kelas…Memanglah ada kelas nama ko sampai follower pun tak cecah 200 orang dan yang peliknya nape dia kondem nama blog ana nie bukan pasal kandungan en3 nie…kalau dia kondem en3 ana nie mungkin lah ana boleh terima dan wat yang lebih baik sebab ana nie pun baru belajar lagi…

Sebenarnya ana nak cakap kat sini,ana gunakan nama nie pun sebab ana nak orang jadikan blog ana nie sebagai inspirasi para pembaca ana wa;aupun ana sedar en3 ana tak bagus macam saudara yang kutuk ana nie…di samping tu juga ana guna nama nie sebab pageview ana dan follower analah sumber inspirasi ana untuk terus berkarya…

Pape pun ana nak nasihatkan kat mamat nie,tu pun kalau baca blog nie…jangan suka kondem orang,nanti orang wat balik kat ko baru tahu..baru tahu langit tu tinggi ataupun rendah…hidup kita umpama roda,bila-bila masa je Allah akan balas balik apa yang kita buat kat orang…INSAFLAH ye saudara.. assalammualaikum…


Labels: