Idea Datanglah Padaku.....

Assalammualaikum semua..ana ada masalah cikit nie...masalah ana idea untuk buat en3 tak adalah.huwaaa...  apa harus ana buat nie ea??? Mesti cari idea sampai dapat nie, kalau tak nanti Mr blog ana nie marah ana lak..hehehe

Kadang-kadang ana pun ada hairan ngak lah,macam manalah blogger yang otai nie boleh buat en3 20-30 en3 dalam seharikan??? pelik tak??? Apa tak pelik??? tahulah you all pun ada je idea tuk buat en3 kan??? tapi pape pun memang ana respek lah kat  BEN ASHAARI nie, bukan apa macam manalah dia boleh buat begitu banyak en3 kan dalam sehari, memang absolute lah dia nie....

Tapi apa yang ana tahulah, ana kalau tak ada idea selalu ana akan pergi berblogwalking,sebab dngan cara nie kadang-kadang idea datang sendiri tanpa di pintakan...tapi tulah kebelakangan nie memang ana agak kehabisan idea untuk buat en3 nie...

You all rasalah cerita macam manalah agaknya orang suka baca ea??? macam personal ke??? agama ke??? ataupun isu-isu semasa ea??? Ana pun tak tahulah tapi yang ana nampak ramai yang suka akan isu semasa , personal kita dan tak lupa juga pada cerita agama berbanding cerita yang lain...

Pape pun ana harap kita semua tak ketandusan idea dalam menulis en3 nie sebab kalau tak, dekat mana lagi nak berblogwalking kan kalau kita tak update blog kita nie....pape pun teruskan perjuangan semua...chow cincau dulu...

Labels: