Jom naik Roller Coaster...

Assalammualaikum semua....hari ini ana ingat nak ajak you all semua main roller blade lah, ops bukan-bukan tapi nak ajak main roller coaster...hehehe, kalau nak cepat-cepat bagitahu ana ye???hehehe...tapi just kat dalam entrin nie jelah ea???hehehe...jangan marah ea???

Tentu you all semua pernah main roller coaster kan??? tapi pernah tak you all naik roller coaster yang boleh di katakan lain dari yang lain gitu....tak pernahkan....jom2 ana belanja,sapa lambat tinggal...hahaha


Siapa ada beran wat macam mamat nie???


roller coaster paling lambat kat dunia sebab kena kayuh...hahaha


Inilah baru mencabar....hahaha


Aksi motorbike paling mengerunkan...


macam kena telan dalam lubang jekan????

So,amacam ada beran tak naik roller coaster nie dengan ana???? angkat tangan kalau takut takpelah
ana main sendiri je....padahal ana pun gayat ngak..hahaha


Labels: