Kotak Oh Kotak...

Assalammualaikum semua....kotak pun nak amik part dalam ini blog tau...hehehe, yamg ana nak cerita kat sini bukanlah pasal kumpulan popular indon tu tapi adalah sebuah kotak yang boleh di kategorikan sebagai antara yang terbaik dan kreatif di dunia...hehehe...nak tulis panjang-panjang malas lah pulak jadi layan jelah gambar ini...hehehe



Kotak rokok seperti keranda...hehehe


Ini sesuai lah untuk mereka yang berkasih...


seperti mengeluarkan hingus je kan mamat nie...hehehe


jangan tertipu...ini kotak tisu bukan kek tau...


tak senonoh betul lah pembuat kotak tisu nie....HAMPEH...


Labels: