Semalam Potong Rambut...

Assalammualaikum semua...dah lama rasanya ana tak update blog pagi-pagi macam nie kan??? betul tak??? tapi tulah,tengah ada idea lebih baik update daripada nanti bermain di fikiran jekan??? betul tak???hehehe...semalam ingat nak update pasal nie tapi internet tak mengizainkan tu sebab ana update pagi-pagi nie...

Semalam ana potong rambut ala-ala askar gitu...hehehe,sebelum nie rambut ana agak-agak macam yoseob lah..hehehe,apa??? takkan you all tak kenal yoseob tu??? alaa anggota kumpulan beast tu...tapi memang sayang ngaklah ana potong rambut semalam...huwaaa,tapi kalau tak potong nanti kena saman lak...hehehe


macan bie lah rambut ana sebelum di potong...hehehe

tapi nak tak nak ana terpaksalah juga memotong rambut ana nie sebav tak pasal-pasal nanti ana kena saman lak dengan pengurusan kolej sebab rambut panjang, tapi inilah fesyen atau gaya yang paling ana sukalah,inilah gaya rambut ana selepas di potong..hehehe


Inilah gaya terbaru ana,tapi gambar nie bukan ana tau,ana kutip je kat Mr Google...

Apasal guna gambar orang lak ana nie??? tak ada gambar sendiri ke??? bukan tak nak guna gambar sendiri pun,tapi ana punya anset tak ada kamera,sebab ana hanya guna anset nokia 1280 je,tu yang tak ada gambar tu...hehehee


inilah handset ana..hehehe

Oklah,tak tahu nak merepek apa lagi dalam en3 nie..pape pun ana tetap selesa dengan gaya naru ana nie,ringan je kepala ana rasa nie...hehehe..masyuk...


Labels: