Tinggal Satu Paper Lagi..

Assalammualaikum semua..ana baru je keluar daripada exam nie..hehehe, kalau you all nak tahulah agak mencabar ngaklah ana menjawab exam tadi...sebab apa ea??? sebab soalan susah lah tukan??? salah sama sekali..hehehe,tadi semasa ana menjawab exam tadi,tiba-tiba je dewan tu blackout,memang gila kentanglah jawab exam dalam gelap..hehehe,you all pernah??? ana pernah,tadilah...

Selepas nie hanya satu paper lagi yang perlu ana pulun habis-habisan sebelum merdeka...hehehe, paper last nie,nak cakap senang,boleh tahab susahnya,nak cakap susah kadang-kadang senang lak ana rasa,entahlah tunggu masa nak menjawab jelah nanti kot baru tau senang atau susah subjek tu kan???

Ingat malam nie nak rehat dulu lah sebab nak pergi tengok bola..hehehe,Malaysia lawan kot,mana boleh tak tengokkan??? nie yang semangat sangat ana nak pergi stadium...tapi bukan stadium shah alam lah,tapi stadium maplay kuning,,hehehe, tengok samapi perkena roti canai dengan teh tarik,memang mamplesss lah....

Oklah ana nak pergi joging nie..sapa nak ikut??? angka tangan..jom kita joging demi badan yang sihat dan otak yang cergas..betul tak??? oklah ana nak chow cincau dulu ea...yang dah siap tu kita jumpa kat tasik ea??? tasik mana??? kat mana-mana yang berhampiran anda....

Labels: