JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !


Ben ashaari kat blog ana...hehehe,perasan tak,sebenarnya bukan apa,ana nak join segmen nie,lagi-lagi ana nie kan lelaki,malu wei kalau you all yang lelaki tak join nie....macam mana nak talent blogger perempuan yang beriban-riban kat luar tu kan???

Sebab ana suka berblogging adalah sebab ana minat menulis walaupun ana nie sebenarnya tak adalah bagus sangat nak menulis nie, tapi itulah diri ana,dulu sebelum ana ada blog, ana pasti akan menulis di notepad apa sahaja yang ana rasa nak tulis...jadi dengan blog segala yang ana nak tulis pun boleh...hehehe

Bagi ana blogger lelaki lagi kreatif dan mudah menarik pembaca berbanding perempuan ialah kerana orang lelaki diberikan akal fikiran yang jauh lebih tinggi daripada perempuan iaitu 9 akal walaupun kita lihat perempuan itu lebih pandai berbanding lelaki..manakala blog lelaki lagi mudah menarik pembaca kerana blog lelaki nie masih sedikit berbanding perempuan yang semakin banyak dan cerita yang sama...

Blog wanita yang ana suka baca adalah Hanis Zalikha,Fatin Liyana dan Yuyu Zulaikha...
YUYU ZULAIKHAfatin Liyana dan Hanis Zalikha

Fuhhh dah siap....

Labels: