ANIMANIA | Koleksi Anime Naruto

Assalammual;aikum semua...dah lama ana tak memanjakan tangan ana untuk menaip en3 di blog kesayangan ana nie kan??? oklah, hari ini ana nak memperkenalkan satu segmen di dalam blog ana khususnya peminat animasi anime Jepun macam ana nie lah...

Segmen yang ana akan buat dan di update setiap hari selasa ini, insyaallah...di dalam Animania nie, ana akan letakkan lagu daripada anime popular seperti naruto, bleach dan lain-lain lagi..Tentu you all ingat ana nie macam syok sendirikan????tapi inilah antara kelainan yang ana akan cuba buat di dalam blog Inspirasiku ini....sama ada you all suka atau tak, tu lain cite ea???





Labels: