Dah Lama Tak Mengupdate Blog....

Assalammualaikum semua sahabat-sahabat blogger semua...you all rindukan ana tak???hehehe, apa tak rindu???mulut cakap lain hati berkata lainkan??? ana tahu you all semua pasti rindukan ana seperti ana merindukan anda semua yang berada di luar sana...

Untuk pengetahuan semua, ana telah pun memasuki alam perkerjaan sebagai seorang account assistant, jadi memang tak ada masa langsung untuk menemankan buah hati jantung blog ana nie kan??? bukan ana tak nak mengupdate blog tetapi kerana tiada kekangan masa...

Kalau you all nak tahulah, ana nie pun curi-curi mengupdate blog kerana bos ana tak ada pergi bank in duit jadi nak tak nak ana kenalah mengambil kesempatan untuk mengupdate blog nie kan??? yelah selalu ana nak mengupdate pun susah kerana meja ana betul-betul berhadapan dengan bilik bos....

Oklah nak sambung buat kerja sebab ini dah menjadi amanah ana yang akan dipersoalkan di akhirat kelak, sapa saksinya, tangan yang sedang menaip nie lah kan dan you all yang baca blog ini...pape pun perbanyakkan amal ibadah dan kurangkan mengumpat..Jakzakallah khairan....

Labels: