TENSIONNYA AKU....

Assalammualaikum semua....tensionya ana hari ini...rasa macam nak nangis je....mana tak ya, hari kedua dah teruk ana kena bantai marah..hehehe, dah lah ana nie sensitif orangnya...habis ana menangis tahap gaban tadi di buatnya...

Itulah sebab utama ana tak mengupdate blog dalam beberapa hari kebelakangan ini disebabkan kerja yang begitu banyak yang menimpa ana kebelakangan ini..harap you all ntetap setia pada blog INSPIRASIKU ini tau...hehehe

Tulah dulu nak sangat kerja kat ofis, sekarang baru kerja sebagai Acc assistant dah meraung di jiwa ana di buatnya ini...sapa-sapa yang tahu kerja kerajaan kosong panggillah ana ea??? sebab kerja kerajaan tak adalah mencabar sangat seperti kerja swasta ini...entah sejauh mana ana mampu bertahan.....

Labels: