Dah 2 Ari Blog ini takde Pelawat...

Assalammualaikum semua...rasa sedih yang amat tak terhingga je ana apabila tengok pageview ana pada hari semalam dan juga hari ini, ana kira dah mendapat dua telur ayam sebab you all semua tak nak masuk blog ana nie kan???huhuhu

Tapi ana tak salahkan you all pun sebab blog ana nie tak berpenghuni sebab semuanya salah ana yang tak pandai menjaga hati you all semuakan???betul tak??? tentulah betulkan??? sebab macam mana you all nak masuk ke dalam blog ana kalau ana sendiri tak mengupdate blog ana nie kan???

Ana pun memohon banyak kemaafan kat you all yang sentiasa bersama dengan blog ana nie walaupun ana tak update blog ana nie sebelum nie, pape pun ana kenalah cuba sentiasa untuk mengupdate blog ana nie sebab kalau tak mungkin takkan ada peluang kedua untuk you all datang ke sini kan???

Oklah, ana nak balik rumah dulu ea??? nak update blog kat rumah tak boleh sebab rumah ana takde internet a.k.a broadband,ana harap you all semua teruslah support blog abna nie ea walaupun ana sedar yang blog ana nie tak seberapa untuk menarik minat you all kan???oklah pape pun you all jangan jadi macam ana tau malas nak update....hehehehe

Labels: