Hari Teruk Buat Hidupku....

Assalammualaikum semua sahabat blogger sekalian...ana nak berkongsi kesedihan ana kat antum semua je rasanya hari ini...tentu you all tak sukakan???dahlah update jarang bila ada masalah baru nak update...hehehe, tapi ana rasa you all semua bukan macam tu kan??? tapi you all semua baik kan???

Oklah, ana tak nak lah merepek-kerepek kat sini, sekarang ana nak bagitahu kenapa ana rasa begitu teruk hari ini..alkisahnya pun bermula, ana semalam balik kerja pukul 11 malam baru sampai sebab ada event jadi nak tak nak sebagai staff kenalah kerja lebih masa..

Jadi nak dijadikan cerita, ana yang tak pernah buka pintu depan tiba-tiba arinie ana kena bukalah pintu depan, selalunya orang lain tapi kali ini sebab orang lain datang lambat analah jadi mangsanya, jadi ana yang takde pengalaman buka pintu utama nie pun bukalah cam biasa, tapi nak tau tak apa yang jadi masa ana buka pintu tu????

Alarm pun berbunyilah menghangatkan suasana, jadi member ana nie pergilah gtau kat ketua ana, jadi nak tau tak apa yang kena kat atas ana???? nak tau tak??? kena maki + kutuk + mencarut semualah...sampai ana rasa tak nak kerja lagi kat sini...huhuhu...itulah yang menimpa ana hari ini...you all lak camne??? ada cerita teruk seperti ana nie??? jom kongsi kat komen...hehehe

Labels: