5 kelebihan blogger

Assalammualaikum semua dan salam ukhuwahfillah....entry kali nie ana rasa nak share lah pendapat ana tentang 5 kelebihan blogger semua....ini pun just pendapat ana je...jadi takda kena mengena yang hidup atau mati ea???

Oklah tanpa membuang masa ana bagitau lah 5 kelebihan blogger nie iaitu
1} Sentiasa berfikir Blogger nie sentiasa berfikir apakah tajuk entry nak post arinie...betul tak???
2} Mengetahui sesuatu isu terlebih dahulu berbanding orang lain Yang nie memang siapa dapat dulu boleh    dikira seorang blogger yang hebat sebab dia orang yang tahu dulu isu tersebut...ana masih belum sampai tahap itu lagi...hehehe
3} Kuat membaca Seorang blogger nie mestilah seorang yang sah2 kuat membaca kalau tak macam mana dia nak share pape sebab dia nak orang baca entry dia tapi tak nak baca orang lain punya entry...hehehe
4} Mudah mendapat kawan baru Yang nie memang betul sebab adakalanya kelab2 blogger seperti sahabat blogger selalu membuat catering bersama...jadi kat situ  mudahlah dapat kawan baru kan kan kan
5} Menjadi famous amous Yang nie tentu ramai yang nak kot...tapi bagi ana,ana buat blog hanya untuk suka suki je...ada orang baca oklah,xda pun takpe lah...tapi terasa tak bagus ke entry ana nie sampai takde yang nak baca...hahahaha

Inilah pendapat ana mengenai 5 kelebihan blogger...anda semua setuju tak??? kalau tak setuju tambahlah sendiri ea pendapat anda.....

Labels: