Assalammualaikum Ustaz KPOP

Assalammualaikum semua dan salam ukhuwahfillah....korang kenal tak siapa ustaz kpop nie??? tentu tak kenal kan??? sebab ana pun tak kenal siapa sebenarnya ustaz kpop nie...Tapi you all semua agak2 nak tahu tak siapa ustaz kpop nie???

Oklah ana bagitau lah walaupun you all tak nak tahu siapa gerangan ustaz kpop nie....sebenarnya ustaz kpop nie adalah pangilan seorang sahabat nie kepada ana...nak tahu sebab apa??? korang semua boleh nilai sendiri  dengan membaca blog ana nie....

Tapi puas ana cakap kat beliau yang ana bukanlah seorang ustaz dan peminat tegar muzik korea tu..ana cumalah seorang insan biasa yang hanya minatkan muzik korea....dan ana hanyalah layan lagu2 daripada kpop band lelaki je sebab sekurang2nya ana tak adalah layan sangat keseksian band kpop girl yang akan menambahkan dosa ana...

Pape pun,satu je saranan daripada insan kerdil yang tak layak menegur sesiapa, minat macam mana pun anda kepada kpop pastikan anda tak melanggar hukum Allah...minat boleh tapi janganlah terlalu obses...ok semua...ana chow cincau dulu.......





Labels: