5 SEBAB LAGU KOREA POPULAR

Assalammualaikum all my friend and all kpop fan....wah mentang2 nak cerita sal kpop terus cakap b.i ea....(selamat tak pandai cakap korea)

Oklah you all semua tentu nak tau sebab pe lagu korea ataupun lebih sinonim dengan kpop nie lebih popular terutama kepada anak muda di Malaysia nie......ok ana bagi 5 sebab lah...

1) sebab lagu kpop nie senang sangat nak download,kat 4shared pun berlambak....
2) sebab music dieorang lebih sinonim dengan jiwa anak muda masa kini
3) sebab kpop band lelaki ataupun perempuan semua handsome dan kiut2....tu daya penarik merekalah...
4) dieorang tak kisah pun lagu diaorang di cetak rompak sebab walaupun boleh dicetak rompak fan diaorang tetap beli album yang ori sebab dah fanatik
5) lebih suka menghasilkan single yang berkualiti berbanding album penuh tapi hanya ad satu atau dua je lagu yang berkualiti....

Just pandangan ana je....jangan marah nohhh....