BENELLI OH BENELLI TNT600

Assalammualaikum semua....you all semua tentu perasaan yang sekaramg nie begitu banyak moto berkuasa besar nie di jalan raya kan....

Tak kiralah kawasaki ke,yamaha ke,duke ke,honda ke,pasti banyak yang menyelusuri highway kita nie...kali ini ana nak share moto berkuasa tinggi yang baru memasuki pasaran Malaysia iaitu benelli..

Benelli nie adalah syarikat yang berpangkalan di Italy dan berkejasama dengan keeway dari China untuk model2 di pasaran Malaysia nie....

Kalau nak tau benelli dah pasarkan model baru mereka iaitu tnt 600 dengan harga mampu milik oleh semua...

Model nie memang cantik dan mengancam bagi sesiapa yang melihatnya...harga pun murah baru 29k....memang mampu milik lah...ana yakin anda pasti akan teracun ngak...xcaya tengok lah...

Published with Blogger-droid v2.0.10