FOLLOWER VERSUS PAGEVIEW

Assalammualaikum semua.....sekarang nie ana rasa tentu ramai blogger yang tengok bola   kan antara kelantan vs jdt...

Ana nak tanyalah kat you all semua,mana satu yang you all kejar ea?? Follower ke pageview yang penting pada blog you all....

Memanglah tak dinafikan yang kedua2 nya amat penting kepada sesuatu blog...tapi adakah anda yakin yang semua follower anda adalah pageview blog anda ataupun pageview anda adalah follower blog anda...

Rasanya tak semua kot macam tu...kita boleh lihat sebenarnya adakah pageview kita lagi tinggi ke ataupun follower lagi tinggi ataupun sama je....anda tentu tau....ana cuma tau blog ana je....

Labels: