WE ARE BIKERS WE ARE BROTHERS

Assalammualaikum semua...sape kat sini bikers ataupun mat motor...angkat motor..hehehe...kalau you all nak tau we are bikers we are brothers nie macam slogan tuk mat moto di luar sana tak kiralah ber cc kecil ke besar ke....kalau mat motor tetap mat motor....

Kalau you all semua nak tau lah,dalam dunia mat motor nie walaupun kita tak kenal sesiapa pun tapi asal ad motor mengalami kerosakan pasti akan ada motor yang berhenti memberi pertolongan...

Itulah semangat yang ada pada insan yang meminati dunia permotoran nie especially bikers nie....sebab we are bikers we are brothers....

Labels: