ADAKAH PREDATOR WUJUD???

Assalammualaikum semua..ana nak tanya nie kat you all semua,you all percaya tak yang predator nie sebenarnya wujud....apa tak percaya?
sebenarnya memang ada siap naik motor berkuasa besar lagi nohhh...

Hehehe...sebenarnya predator tu adalah manusia biasa macam kita je...cuma yang bezanya adalah kaki moto je yang memakai helmet predator...bukan predator yang sebenar..hehehe...buat suspen lak ana bulan puasa nie...

Helmet nie adalah dikeluarkan oleh satu syarikat yang berpangkalan di amerika syarikat....kalau you all pakai masa menunggang motorsikal memang nampak rare lah...ana dengar kat indon pun ada company yang dah mula nak buat helmet custom nie...cayalah nohhhh....

Tapi ana sarankan jangan pakai waktu malam sebab nanti terkejut orang sebelah tengok anda nanti...hehehehe...pape pun safety first bro...we are bikers we are brothers

Labels: