LIGA SUPER SINGAPURA KE MALAYSIA???

Ana rasa liga super Malaysia pasnie boleh lah bertukar kepada liga super singapura sebab lions 12 dah mendahului pasukan felda united....

Ana rasakan seolah2 kejatuhan makin teruk terhadap liga Malaysia dan bola sepak Malaysia....r.i.p to malaysia football...

Tak malu ke kita rakyat Malaysia,piala keagungan kita jatuh kat singapura....memang lah dulu dia main liga malaysia...tapi DULU....

Pasnie layan hoki je lah...rasa nak boikot je bola sepak Malaysia selagi ada orang2 yang " menaikan" bola sepak malaysia tu...sambil tangan kat bahu....

Entahlah...malas rasanya nak cakap banyak2 dah...kat malaysia penyokong tak boleh bersuara....entah sapa lah bagi title profesional kat Malaysia....kikiki....

Labels: