NAMAKU BUKAN ANA

Assalammualaikum semua...alhamdulillah dah selesai pun tarawikh malam pertama...hehehe...namaku bukan ana namun semakin hari semakin ramai yang panggil ana nie dengan panggilan ana...

Bukan sahaja kat facebook je ana ingat rupanya kat masjid pun ada ngak yang panggil ana...nie lah akibatnya kalau letak nama kat facebook ana zarin,kalau kat blog pulak ana muslim

Habis semua ingat yang nama ana nie ana...nama sebenar ana adalah muhammad zarin...ana tu adalah kata ganti diri iaitu saya...

Harap dah terjawablah persoalan nie...janganlah panggil ana lagi ea??? Tapi panggil lah zarin ea?? Kalau nak lagi best abang zarin...hehehe..just kidding...

Labels: