PATRICK EVRA DI RUNNING MAN

Assalammualaikun semua...dekat sini tentu ramai yang minat tengok cerita running man kan...tapi minggu depan running man ada edisi special tau....iaitu menampilkan penampilan istimewa patrick evra pemain manchester united,dan juga park jin sung...

Kepada fan man.united tentu anda takkan lepaskan peluang nie untuk melihat kelincahan pemain pertahanan manchester nie beraksi di dalam running man kan...kat youtube pun dah ada video cerita running man nie...jom layan....tapi sorry lah sebab link tak dapat nak kongsi lak...huhuhu



Labels: