BILA IDEA TIADA...

Rasanya sudah seminggu ana tinggalkan blog ana nie...bukan sengaja pun ana nak tinggalkan blog nie...tapi tulah semua nie bersebab ngak...

Sebabnya idea ana tiada...itulah sebabnya dibiarkan kosong je sebab ana sendiri tak tahu apa yang ana perlu update dalam blog nie....

Nasib baiklah ana buat blog nie kerana suka suki je kalau tak,berpinar lah nak cari idea sebab tanpa idea tiadalah duit...maka nak duit kenalah cari idea...

Oklah tu jela luahan ana hari ini kat blog yang tak berapa best nie...nak tulis panjang2 idea pulak takda...jumpa lagi di entry akan datang..chow dulu...

Labels: