KELAHIRAN SEMULA...

Rasanya dah lama ana tinggalkan dunia blog ini...sehinggalah pada bulan jun aritu ana seperti mendapat keyakinan untuk kembali aktif di dalam dunia blog ini...

Yang paling best tu ana tanpa fikir panjang terus bertukar kepada domain daripada platform blogspot..walhal blog ana nie semakin dilupakan....dan tak lah sepopular blogger2 lain di Malaysia nie..

Terasa kekok sebenarnya ana nie bila kembali aktif...sampaikan ana tak tahu nak mulakan cam mana untuk pikat kembali hati pembaca blog nie terutamanya kepada pembaca lama.....yang mana mungkin tak tahu kalau ana aktif berblog nie...

Cabaran yang paling besar ana rasakan sekarang adalah susahnya nak mencari idea...dulu sehari ana mampu mengupdate sehingga 7 entri sehari namun kini nak dapat satu pun susah.....namun tiada yang mudah dan tiada yang mustahil untuk dilakukan..

p/s mood newbie :)

Labels: