HARI 18 | #CABARAN30HARI | SIRI TV KEGEMARAN

Sebenarnya agak lama dah ana tinggalkan dunia Televisyen nie @ tv...sampaikan siri tv yang baharu pun ana tak tahu...kalau tahu pun sebab ramai update di fb...

Namun ana ada satu siri tv kegemaran ana yang mana ana memang tak jemu langsung kalau tengok berulang kali rancangan tersebut...sampai download ngak lah siri tv tu...

Pasti ramai yang tau drama yang ana maksudkan lagi2 fanatik k-drama...tv siri yang ana maksudkan ialah Dream High siri I dan II...

Cerita ini mengisahkan anak muda yang meminati muzik dan berusaha untuk mencapai cita-cita untuk menjadi pemuzik terkenal...yang ana minat cerita nie adalah tarian dan lagu2 yang memang best didengar di halwa telinga ana nie...


 

Labels: ,