APA DAH JADI....

Mood hari isnin datang kunjung tiba lagi...namun ana pelik kenapa hari ini ana excited sangat nak pergi kerja...kalau selalu faham-faham sendirilah..hehehe..

Tengah bersemangat tu ana pun bersiap lah...masa pakai seluar tiba-tiba zip seluar ana rosak..walhal baru beli lagi...pastu ana cuba dua tiga seluar pun zip rosak juga...apa dah jadi nie???

Ana terus tak ada seluar untuk dibawa ke tempat kerja...macam mana ana nak pergi kerja nie??? tapi tiba-tiba wife start mabuk-mabuk dan tak berapa sihat....

Ana apa lagi terpaksalah mengambil keputusan untuk amik EL sebab wife dah tak berapa sihat ditambah pulak dengan seluar yang buat hal nie...namun Apa Dah Jadi padaku hari ini???

Labels: