PENCARIAN BLOGLIST ANAZARIN.COM

Assalammualaikum dan salam sejahtera to all readers.... nampak tak tajuk entry ana hari ini???? Pencarian bloglistnuntuk blog kesayangan ana nie... Ya, memang ana ingin meletakkan beberapa link blog di dalam blog ana yang tak seberapa ini....

Ini merupakan pertama kali ana  mencari seberapa banyak blogger untuk di letakkan di dalam blog ana yang mana bukan sahaja memudahkan urusan ana untuk melakukan blogwalking tetapi untuk semua readers ana juga mengenali blog anda semua....

Macam mana nak masuk ke dalam bloglist blog nie??? Ada syarat ke??? memang ada syarat yang you all perlu ikut????

Syaratnya you all semua perlulah mempunyai blog...kalau tak ada blog macam mana ana nak kongsikan link anda di blog ana nie kan???hehehe..gurau je tau...jangan marah.... Jadi tunggu apalagi cepat-cepat sharekan link blog korang...siapa cepat dia yang dapat (ada ke yang sudi)..