#AABC HANGOUT 2015

Sebenarnya ana masih rasa seolah-olah masih bermimpi apabila dapat join #AABC HANGOUT 2015 nie... Mana tidaknya, ini adalah event pertama yang ana dapat join sejak ana menjadi blogger nie... Mula-mula dapat invite daripada En Ashman untuk join #AABC HANGOUT nie, ana gementar pun ada sebab ana akan dapat bertemu ramai blogger-blogger yang hebat...


Ana sampai ke sini 15 minit awal, ana sampai-sampai je benda pertama yang ana nak sangat buat ialah beramah mesra dengan semua blogger yang ada... mana tidaknya sebelum nie ana kenal dieorang pun melalui blogwalking je... tapi kali nie ana dapat bertemu serampang dua mata dengan mereka...


Kita orang telah di bahagikan kepada 18 kumpulan... ana dapat satu team dengan Kak Ida dan abang Sohoque... masa dapat tahu satu group dengan 2 orang blogger hebat nie... ana punya excited tu hanya Allah sahaja yang tahu..hehehe... Kumpulan 1-9 masuk dulu ke dalam Escape Room manakala kumpulan 10-18 bermain sukaneka... Kira ana batch kedua masuk ke dalam Escape Room sebab ana group 16 (no feveret tu..hehehe)


Antara krew-krew Air Asia yang hebat-hebat belaka dan paling penting ke semua mereka nie sporting gila beb... memang happening lah sepanjang #AABC HANGOUT nie berlangsung...


Yang belum join Air Asia Blogger Comunity nie, meh lah join..mana tahu kot-kot nanti dapat kita bersua muka....

Pape pun Terima Kasih Air Asia | Terima Kasih Air Asia Blogger Community sebab korang semua memang awesome..hehehe...


Labels: