BILA IDEA TIADA? BEGINILAH JADINYA

Idea blog sekarang nie, makin hari semakin hilang pula. Apakah sudah kekeringan keringat untuk fikir apa yang hendak dikongsikan di dalam blog picisan ana nie.

Tapi idea tu pasti akan hadir masa internet tak kuat lah, masa tengah kerjalah, masa tengah makanlah. Bila tengah free macam nie agak sukar untuk idea tu muncul tiba.


Kadang-kadang tu sampai satu tahap ana tanya semua orang disekeliling ana, apa yang korang nak baca. Tapi ada ketika tu tajuk dah dapat, tapi bila nak mulakan ayat tu memang kesudahlah jadinya.

Fuh, beginilah jadinya bila idea tak ada.



Labels: