KBBA BLOGGER'S DAY OUT | BERSANTAI DI ZOO NEGARA

Hari ini (23 Ogos 2015) Kelab Blogger Ben Ashaari (KBBA) telah mengadakan KBBA Blogger's Day Out di Zoo Negara. Hampir sehari suntuk para blogger KBBA bersantai di Zoo Negara.

Korang semua juga boleh berkunjung ke laman instagram @anazarindotcom ataupun taip hastag nie  #zoonegaramalaysia #zoonegaraonlineticket #giantpanda #wildlife #curves #cosmoderm #foodpanda  #kelabbloggerbenashaari #anazarindotcom #blogger #lifestyleblogger untuk melihat gambar-gambar sekitar aktiviti Blogger's Day Out nie berlangsung.


Sebenarnya agak eksited sangat nak pergi ke Zoo Negara sebab ini adalah pengalaman pertama kali ana. Sampai wife pun cakap agak-agaklah tak pernah pergi kan? Hahaha


Pada mulanya diaorang suruh ana pegang sepanduk tiger tu.. tapi last sekali ana cakap tak apalah. Nanti tak enjoy pula. Pandai-pandai je buat cerita.hahaha





Antara aktiviti yang dilakukan oleh para Blogger KBBA dan ahli keluarga masing-masing sepanjang berada di Zoo Negara. Masing-masing menunjukkan perasaan teruja melihat gelagat binatang-binatang di Zoo Negara ini.

Ok, yang nie untuk aktiviti kitaorang sebelah pagi, mana pula panda nie. Melihat panda nie pulak telah dilakukan pada waktu petang. Nak tahu tak pasal panda nie? Ikuti entry seterusnya mengenai panda pula. Tunggu.

Akan bersambung....Di sini





Labels: