Masakan Melayu di Hot Pindang Kitchen Restoran Seksyen 10 Shah Alam

Nak makan apa tengahari nie? Dah muak makan di kedai yang sama? Nie ana nak sharekan satu tempat yang korang boleh singgah terutamanya mereka yang bekerja area Shah Alam terutamanya di Seksyen 10.

Restoran yang ana maksudkan ialah di Hot Pindang Kitchen. Ana telah mencuba sendiri makan di sini bersama isteri dan 16 orang blogger daripada Kelab Blogger Ben Ashaari menjamu selera di sini sambil kitaorang bergathering bersama.

Hot Pindang Kitchen

Yang bestnya makan kat sini, semua makanan yang dihidangkan panas kepada pelanggan yang datang ke sini.

Antara menu yang pastinya mampu membangkitkan selera makan sudah semestinya masakan melayu asli seperti masak asam dan masak lemak

Hot Pindang Kitchen

Hot pindang kitchen

Hot Pindang Kitchen

Hot Pindang Kitchen

Hot Pindang kitchen

Hot pindang kitchen

Kalau kita tak nak makan makanan berlauk pun takpe sebab dekat Hot Pindang Kitchen juga terdapat masakan goreng-goreng dan nasi ayam

Masakan Melayu di Hot Pindang Kitchen Restoran Seksyen 10 Shah Alam

Nasi ayam

Hot pindang kitchen

Nasi special Hot Pindang

Itu baru je cerita pasal makanan belum cerita pasal minuman lagi. Dan minuman yang terdapat di sini ialah :

Hot pindang kitchen

Restoran best di Shah Alam

Yang nie isteri ana yang pilih iaitu Mango Vanila

Kedai makan best di Shah Alam

Inilah minuman yang ana pilih iaitu Jus Melody iaitu campuran mango dan tembikai.

Untuk ketahui lebih lanjut mengenai restoran ini korang semua bolehlah rujuk di :

Hot Pindang Kitchen' Restoran dan Katering . No. 11 & 13, Jalan Cheong Sam 10/11 , Shah Alam , Selangor Darul Ehsan

Waktu operasi : 11 pagi - 11 malam

Boleh singgah ke laman facebook diorang di 'Hot Pindang Kitchen'

Instagram : Hot Pindang Kitchen

Terus hubungi mereka di talian
☎03-5523 1259 / 012 2043773








Labels: